Alle gode design begynner med mennesker

Grafisk design

På vår grafiske avdeling er det fire ansatte som jobber med visuell kommunikasjon. Vår grafiske avdeling fungerer som et fullverdig reklamebyrå, der vi jobber med gode ideer og grafisk utforming. I vårt team har vi mennesker i forskjellig alder med forskjellig utdanning, erfaring og kompetanse – vi spiller hverandre gode, noe som gir oss stor bredde innenfor den grafiske verdenen.
Her har vi mennesker som er eksperter på webdesign, tekst, foto, SoMe, design på klær, profilering og identitetsskaping med mer.
Hvordan vi jobber med grafisk design?
Grafisk design er en prosess som starter med en idè eller et behov. Kunden kommer ofte med en idè til hva de ønsker, og sammen kan vi kreere en identitet eller et produkt som dekker kundens behov.
Annonsedesign – trykk eller digitalt
Forbrukeren blir i dag utsatt for et ekstremt trykk når det kommer til annonser. Dette både på bussen på vei til jobb, i sine sosiale medier, nettaviser og ellers hvor de ferdes hver dag.
Det er viktig at kvaliteten på reklamen er god – en dårlig annonse vil ha en negativ effekt på bedriften som annonserer.
Reklamebannere for web og reklame som skal på trykk i aviser er noe vi produserer mye av. Alt fra små til store bedrifter bruker oss som sin leverandør av reklamemateriell. Vi er opptatt av å lage annonser som både fanger oppmerksomheten, og som er visuellt ryddige og estetiske. Det kan være annonser på facebook, flyere, nettaviser, store reklameskilt eller annonser i papiraviser.

Profilering

Ønsker du en visuell profil for din bedrift, eller bare en oppgradering?
En profesjonell visuell identitet er viktig for enhver bedrift – uansett hvilken bransje man opererer i.  Vi på Selbu Trykk kan hjelpe deg og din bedrift å finne deres unike identitet. Vår ambisjon er at du som kunde blir hørt, samtidig som vi bidrar med gode ideer, som resulterer i produkter av høyeste kvalitet. Trenger du en ny logo, en ny nettside eller bare en oppgradering av eksisterende bedriftsprofil, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Du kan lese mer om profilering HER

Trenger du hjelp til trykksaker – bedrift, privat eller forening?

Magasiner og hefter for lokale bedrifter og foreninger er noe vi produserer mye av – både med layout og innhold. Profesjonelle magasiner av god kvalitet – til en rimelig penge.

Vi trykker på alt av det du måtte ønske på diverse flater og materialer. Ingen ideer er for hårete eller umulig, ta en prat med oss – det finnes bare muligheter!

Vi hjelper deg uansett hvor i Norge du befinner deg. Vi har egen transportservice, og kan derfor levere produkter i områdene rundt Heimdal, Trondheim, Stjørdal, Tydal, Åsen og Levanger – ellers sender vi med post.

Film og fotografering

På nett er den visuelle opplevelsen uhyre viktig. Foto og film er de viktigste hjelpemidlene vi har for å engasjere, informere og inspirere kunden. I teamet vårt finner du en dyktig filmskaper og fotograf ved navn Bernt. Han har flere oppdrag bak seg med utforming av musikkvideoer, reklamefilmer, dronevideoer, filmer til youtube og dokumentarfilmer. I tillegg til alt dette er han sertifisert dronefotograf, og har en rekke prosjekter bak seg med luftfoto, dronefilm og dronefoto av eiendom for å nevne noe.

De spesielle anledningene

De viktigste øyeblikkene i livet, ønsker vi å ta vare på, både i den fysiske og digitale minnebanken vår.
Bryllup, konfirmasjon, dåp og andre store dager er mat for minnebanken, og da trenger man en dyktig fagmann bak kameralinsen. Det tas alltid en briefing på hva man ønsker å få ut av fotograferingen, enten om det er på en spesiell location, et spesiellt uttrykk man ønsker gjennom bildene eller om det skal være andre ting du som kunde er opptatt av.

Bernt er åpen for oppdrag i hele Trøndelag, områdene vi jobber i er bl.a.: Heimdal, Trondheim, Stjørdal, Tydal, Melhus, Orkanger, Steinkjer og Levanger.

Webdesign

Douwe “The Dutchman” er vår mastermind bak hjemmeside-design og bygging.
Douwe jobber med web-utvikling og kan bygge og tilpasse nettsider etter dine behov.
Hjemmesidene bygges i WordPress, noe som gjør det brukervennlig for deg som kunde – slik at du kan holde dine kunder oppdatert på hva som skjer.
I vår portefølje finner du både nettsider for bedrifter, foreninger og privatpersoner – vi skreddersyr hjemmesiden din, enten du ønsker en side for informasjon eller en nettbutikk for salg av produkter.

Design og Brukervennlighet

En webside skal være enkel å navigere seg frem i – samtidig som den skal være innholdsrik og innbydende for brukeren. Det legges legges derfor mye kjærlighet og kompetanse ned i hvert enkelt design. Tett kommunikasjon med oppdragsgiver er derfor essensielt for oss, slik blir sluttproduktet best mulig. Vi kan både fotografere for eksempel produktbilder men også bistå med innhold i form av tekst til ditt nettsted.

Tekst og innhold

Websidens innhold bør være organisk og inneholde vikitge nøkkelord som beskriver bedriftens eller foreningens fagfelt, kundegruppe eller tjenester. Dette både for besøkende og kunder, men også for å være godt synlig i søkemotorer som google.

Vi kan også hjelpe deg å oppgradere allerede eksisterende websider, slik at siden blir visuellt moderne og etter dagens standard.

Profilering

I det store norske leksikon beskriver de ordet “Profilering” slik: “Profilering er å skape og opprettholde en identitet og omdømme av et foretak, organisasjon, destinasjon eller produkt.” God profilering er ikke bare viktig for kundens kjennskap, men også internt for å skape en god kultur og et samhold innad i en bedrift eller organisasjon. I tillegg er profileringen et viktig hjelpemiddel til å skape umiddelbar tillitt mellom bedriftens ansatte og forbrukeren.

Ny profil – eller en rebranding?

En profesjonell visuell identitet er viktig for enhver bedrift – uansett hvilken bransje man opererer i. Vi på Selbu Trykk kan hjelpe deg og din bedrift å finne deres unike identitet. Vår ambisjon er at du som kunde blir hørt, samtidig som vi bidrar med gode ideer, som resulterer i produkter av høyeste kvalitet. Første steg i prosessen vil være å finne ut hvilket behov som skal dekkes. Hvem? Hva? Hvordan? Hvordan er konkurrentene profilert – hva fungerer – hva vil man si – Hvem er kunden?
På hvilken måte skiller din bedrift seg fra de andre?
Nøkkelen vil være å finne det som er unikt – og bygge videre på dette.

Framgangsmåte

Under utvikling av den visuelle identiteten, produserer vi en designmanual. En profesjonell designmanual vil hjelpe deg og bedriften til å ivareta bedriftens helhet – i alle ledd. Denne utarbeides av våre grafiske designere, og inneholder retningslinjer for bruk av logo, farger, oppsett av visittkort, typografi, fargekoder og layout på f.eks en bedriftspresentasjon.

Den visuelle identiteten skal i hovedsak være en rød tråd gjennom de ulike elementer i bedriften, som logo, nettsider, kommunikasjon i sosiale medier i tillegg til arbeidsklær, skilt, reklame og kjøretøy.

Vi kan levere alt du måtte ønske innenfor profileringsartikler, som for eksempel beachflagg, kopp med logo, visittkort, arbeidsklær, bilfolie, profilgaver, firmagaver med logo, bannere, messevegger og messeutstyr.

Synlighet

Synlighet er ofte nøkkelen til suksess – kunden velger ofte den bedriften de husker best og har blitt eksponert for sist.

Trenger du en ny logo, en ny nettside eller bare en oppgradering av eksisterende bedriftsprofil, nøl ikke med å ta kontakt med oss.

Gjerne ta kontakt

Adresse:
Mebondveien 17,
7580 Selbu.
Telefonnummer:
73 81 04 80
E-post

Åpningstider

mandag 08:00–15:30
tirsdag 08:00–15:30
onsdag 08:00–15:30
torsdag 08:00–15:30
fredag 08:00–15:30
lørdag stengt
søndag stengt
Grafisk Designer
Ingrid Selboe
The fixer

Trenger du hjelp? Ingrid fixer!

Med et smil om munnen ser hun aldri negativt på ting, kun mulighetene og løsningene. Går ofte under navnet klesdesignern, da hun er en kløpper på profileringsartikler og trykk på klær. Gi henne litt lakris så har du henne i din hule hånd..

Tross sin unge alder er Ingrid utrolig dyktig i det hun gjør, og er en master på å sjonglere 100 prosjekter samtidig.

Tok svenneprøven i mediegrafikerfaget i 2018, og har jobbet på Selbu Trykk siden 2016.

Tlf: 73 81 04 81


Grafisk Designer
Bernt Kulseth
Rockestjerna aka. Gode gamle DroneBernt

 

Alltid et lurt smil om munnen. Vanligvis en mann av få ord, men ei når det kommer til snakk om droner eller andre duppedingser. Bernt er en kreativ sjel og en av veteranene på Selbu Trykk. Du må av og til lete litt etter han, noen ganger gjemmer han seg bak store fotolinser nede ved Selbusjøen..

Du kan prøve å lokke han til deg, men det er ikke alltid like enkelt å få kontakt når han er i sitt ess..

Tlf: 73 81 04 86


Grafisk Designer
Douwe Boschma
AKA “The dutchmann”

(også kalt Dåvve, Dåve, Dui, Døe, Du, Dåvv, Duved, utlendiginj, Teddy, Dovo, Dåe på Selbygg)

Teknologisjamanen eller internettmannen om du vil.

Som du skjønner kommer han fra Nederland og er den mest teknologisk anlagte på huset. Douwe bygger alle hjemmesider og fikser alt det tekniske på huset og rundtomkring. Han har også ansvar for skanningsfabrikken. I sitt privatliv spiller han cello, tegner og maler han og har han alltid et prosjekt på gang.

Tlf: 73 81 04 87


Grafisk Designer
Trym Græsli
Tydalinginj

Trym er en blid og trivelig tydaling som har emigrert til Selbu. Han kommer til å jobbe med setting av lokalavisa Selbyggen en stund framover, da han fortsatt er under utdanning. Etter hvert blir han mer å se på Selbu Trykk.

Tlf: 73 81 04 85